Skocz do zawartości

coś strzela w korbie

mmaass

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich. niedawno kupiłam rower Romet gazela 2.0. na początku działał jak należy. do dnia kiedy przejechałam nim 60 km. 

po tej wyprawie zaczęło coś strzelać w suporcie. oddałam rower na gwarancje. sprzedawca stwierdził, że prawdopodobnie przetarły się kuleczki ( przepraszam za nie nazywanie rzeczy po imieniu ale nie pamietam dokładnych słów jakich użył. jak dopytywałam co to jest to stwierdził że takie kuleczki). po paru dniach go odebrałam ale niestety nic nie naprawili. sprzedawca znów się nim przejechał i potwierdził że nadal tak robi. dziś dostałam telefon z serwisu, że mój rower będzie zawsze tak chodził bo on coś tam ma plastikowe. tym bardziej jak jest gorąco to plastik pracuje. i on może mi to wymienić na metalowe ale będę musiała zapłacić. z tego zdenerwowania nawet nie pamiętam co to jest te plastikowe. czy ktoś może mi pomóc, doradzić czy faktycznie tak może być czy tylko wciskają mi kit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...