cycu56 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam jestem nowy jestem na kupnie amora który wybrac ?? http://allegro.pl/amor-rst-rockrider-czarny-na-1-z-gwintem-i5565850489.html http://allegro.pl/amortyzator-zoom-ch-327-r200-r-1-2-kolory-i5565852947.html Prosze o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 to nie są amortyzatory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu56 Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 wiem ze to mały budżet ale nie chce dużo wydawac bo nie mam po prostu ale który lepszy pytam i który wybrac ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inTro84 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Którykolwiek wybierzesz będzie to raczej atrapa amortyzatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ten który Ci się bardziej podoba bo technicznie to raczej bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Kup sztywny, stalowy widelec. Będzie taniej, lżej i bez udawania czegoś, czym powyższe widelce nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Może cos takiego bardziej ci podejdzie http://www.activia.sgl.pl/cena/amortyzatory-suntour/xcm/26-cali_amortyzator-suntour-xcm-v3-bialy-piwoty-1-cal-gwint/89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Herbaciany Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam. Borykam się z tym samym problemem. Rower używam do różnych rzeczy, włączając freeride, jednak widelec zachowuje się jak sztywny. Posiadam jakąś 120-stkę suntoura i koniecznie chciałbym go zamienić na inny amortyzator. Nie koniecznie z tej samej firmy. Skok 120-160mm który rzeczywiście będzie "pracował" podczas wjechania w nierówność lub amortyzowania upadku. Proszę o pomoc P.S Amortyzator nie musi być nowy, ale musi być na oponę 2"10 26". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Storm , Durolux , Epixon TR , Sektor , Revelation , Pike , 55 , Fox 32/34/36 ... sporo tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Herbaciany Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Storm , Durolux , Epixon TR , Sektor , Revelation , Pike , 55 , Fox 32/34/36 ... sporo tego Dzięki, jednak potrzebuję czegoś nieco tańszego. Nie chcę przekroczyć 600zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Nie pisałeś o tym w poście... w takim razie używane 55 , używany stary pike i używany epicon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Herbaciany Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Nie pisałeś o tym w poście... w takim razie używane 55 , używany stary pike i używany epicon Wybacz. Wszystkie nadadzą się do mocnego użytku? Czasami katowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.