Koztek Napisano 3 Sierpnia 2015 Napisano 3 Sierpnia 2015 Witam przymierzam się do zakupu roweru Trek 4500, tylko nie wiem czy będzie dla mnie odpowiedni.? Mam ok. 172 cm wzrostu. Rower będzie wykorzystywany rekreacyjnie. Na dłuższe wypady, oraz przemieszczenia się z punktu A do punktu B. Osprzęt roweru: Rama::TREK 4500 18'' 46CM ALU Amortyzator przód::ROCK SHOX JUDY J4 Z U-TURNEM I BLOKADA Przerzutki:: SHIMANO DEORE - ACERA Manetki:: SHIMANO ALIVIO 3X9 Hamulce::GIANT MPH TARCZOWE HYDRAULICZNE Kierownica:: ALU BONTRAGER Mostek:: ALU BONTRAGER Siodło:: BONTRAGER Sztyca:: ALU BONTRAGER Kaseta:: SHIMANO 9 DEORE XT Korba:: SHIMANO ALIVIO Koła:: 26'' Piasty:: SHIMANO DEORE Rafki::ALU BONTRAGER Opony:: VEDERENSTEIN Dokładnie ta aukcja: http://allegro.pl/trek-4500-deore-rock-shox-j4-18-wrockaw-serwis-i5583601550.html
marco68 Napisano 3 Sierpnia 2015 Napisano 3 Sierpnia 2015 Czy to tylko moje odczucie czy inni też to widzą,sterówka amora jest krzywa?
Koztek Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Napisano 3 Sierpnia 2015 Nikt nie chce pomóc? Czy to tylko moje odczucie czy inni też to widzą,sterówka amora jest krzywa? Czy będzie w czymś to przeszkadzało, a i jeśli tak jest to jaki będzie koszt serwisu?
strbikes Napisano 28 Sierpnia 2015 Napisano 28 Sierpnia 2015 A nie myślałeś może o jakiejś crossówce, w tej chwili jesteś w stanie znaleźć coś nowego w dobrej cenie z gwarancją. Ten trek swoje lata już ma, stan jest niewiadomą i wg. mnie jest trochę za drogi. Poza tym na Twoje wymagania crossowka wydaje się bardziej odpowiedni.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.