LordZero Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 W związku z tym iż musze wymienić niedługo hamulce chciałbym się dowiedzieć jakie polecacie, interesują mnie canteliviery lub mini vbrake pod klamkomanetki szosowe shimano-st a070.Mam nadzieje,ze przejadą zimę i nię pękną od stania na mrozie.Jeśli da radę mogłyby być z wymiennymi klockami..Cena do 100-150.Interesuje mnie tylko hamulec tylny no chyba że znalazłby się przyzwoity komplet w tej cenie.Hamulce będą używane do roweru którym dojeżdzam do miasta około 36km co dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludz Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja używam takich Alhong z klamkami szosowymi. Fajna sprawa, ale wymagają naprawdę prostych obręczy - inaczej klamka ma nieprzyzwoicie długi skok, albo hamulec ociera o obręcz. http://allegro.pl/hamulce-mini-v-brake-alhonga-cx-cyclocross-para-i5573190866.html Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez ludz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi