Skocz do zawartości

[kamerka] Kamerka do downhillu-400 zł

Murin

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam sj4000 i naprawdę chyba nic lepszego w tych pieniądzach nie Dostaniesz. Do tego mnóstwo tanich akcesoriów.

Chociaż czasami zastanawiam się czy jest lepiej było dołożyć to 100 zł do wersji wifi, łatwiej ustawić kadr.

a ta sj4000 nie ma przypadkiem sporych problemow podczas zmiany intensywnosci oswietlenia?

W dh gdzie często masz szybkie przejscia z zacienionego lasu na oswietlona polane lub poprostu z gestrzego, ciemnego lasu do troche bardziej oswietlonego bedzie dawalo to efekt typu: nidoswietlone - prześwietlone, czyli biało - czarno

Wiesz co ja nie uprawiam DH. Ale jeżdżę rekreacyjnie poza asfaltem. Zanim kupiłem sj4000, zastanawiałem się co kupić jeśli chodzi o kwotę 400 zł to wg mnie lepiej nie kupisz. Ja mojego sjcam kupiłem za dokładnie 329 zł. Niech ktoś znajdzie kamerkę o takich parametrach za te pieniądze. Oczywiście że GP będzie lepszy ale po pierwsze jest to już stary model a po drugie to 2-3 stówki więcej to już 600-700 a w tych pieniądzach szukać można sj5000. Poza tym idąc tym tropem można w nieskończoność dokładać te 2 stówki i zawsze kupisz co lepszego, a akcesoria do sjcam są kompatybilne z GP (nie wiem czy ze wszystkimi) i kosztują grosze. Decyzja należy do ciebie. Ja jestem zadowolony z mojego SJ, a jak stać Cię na GP to go kup

• 1 miesiąc temu...

Nie wiem jak wam ale mnie tracer kojarzy się ze słabymi plastikowymi klawiaturami do komputera. Dobre opinie słyszałem natomiast o kamerce Xblitz Extreme. Akurat kosztuje 400zł na necie.

"W dh gdzie często masz szybkie przejscia z zacienionego lasu na oswietlona polane lub poprostu z gestrzego, ciemnego lasu do troche bardziej oswietlonego bedzie dawalo to efekt typu: nidoswietlone - prześwietlone, czyli biało - czarno"

Na pewno musi kamerka szybko reagować na zmianę światła i móc ustawiać wysokie iso wtedy kiedy potrzeba.

Widziałem testy Xiaomi. Sprzet na bardzo wysokim poziomie, jakość nagrywania tylko niewiele gorsza od GPHero4. Ale niestety nie mieści się ona w założonym budżecie. popierwsze ciężko ją znaleźć w kwocie do 400 zł, po drugie w zestawie nie ma nic oprócz kamery i ładowarki, wszystkie akcesoria trzeba dokupić albo wyżebrać jako gratis od sprzedawcy, nie ma ekranu.

wydaje mi się ze zestaw porównywalny z tym który mamy w SJ4000 za kwotę do 400 zł przy Xiaomi zbliży się raczej do 600 zł

Co nie zmienia faktu że jest to dobrej klasy sprzęt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...