Murin Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Cześć,szukam jakiejś kamerki do 400 zł. Póki co to chyba sj4000 wychodzi najlepiej hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marti_ns Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Ja mam sj4000 i naprawdę chyba nic lepszego w tych pieniądzach nie Dostaniesz. Do tego mnóstwo tanich akcesoriów. Chociaż czasami zastanawiam się czy jest lepiej było dołożyć to 100 zł do wersji wifi, łatwiej ustawić kadr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Kolejny głos na sj4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 a ta sj4000 nie ma przypadkiem sporych problemow podczas zmiany intensywnosci oswietlenia? W dh gdzie często masz szybkie przejscia z zacienionego lasu na oswietlona polane lub poprostu z gestrzego, ciemnego lasu do troche bardziej oswietlonego bedzie dawalo to efekt typu: nidoswietlone - prześwietlone, czyli biało - czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murin Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Mam jeszcze pomysł żeby uzbierać na kamerkę go pro 1 te 2-3 stówki. Więc się tak zastanawiam,bo go pro ma mniej tych patyczków doczepianych do kasku czy coś a sj ma tego w brud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 go pro 1 akurat od sj nie będzie lepsza, chyba że chodzi o go pro hero (rocznik 2014), tylko tu pamiętaj, że obudowa jest jej integralną częścią oraz nie ma możliwości wymiany baterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marti_ns Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Wiesz co ja nie uprawiam DH. Ale jeżdżę rekreacyjnie poza asfaltem. Zanim kupiłem sj4000, zastanawiałem się co kupić jeśli chodzi o kwotę 400 zł to wg mnie lepiej nie kupisz. Ja mojego sjcam kupiłem za dokładnie 329 zł. Niech ktoś znajdzie kamerkę o takich parametrach za te pieniądze. Oczywiście że GP będzie lepszy ale po pierwsze jest to już stary model a po drugie to 2-3 stówki więcej to już 600-700 a w tych pieniądzach szukać można sj5000. Poza tym idąc tym tropem można w nieskończoność dokładać te 2 stówki i zawsze kupisz co lepszego, a akcesoria do sjcam są kompatybilne z GP (nie wiem czy ze wszystkimi) i kosztują grosze. Decyzja należy do ciebie. Ja jestem zadowolony z mojego SJ, a jak stać Cię na GP to go kup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owczasty Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 czy ta kamerka SJ4000 to jakis konkretny model bo szukajac w necie natknełem się na: Tracer eXplore SJ4000 Go Cam SJ4000Sjcam Sj4000 Wifi Biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marti_ns Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Oryginalna jest SjCam sj4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptachu Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Tracer eXplore SJ4000 to jest SJ4000 z logiem Tracer. To samo urządzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belinea Napisano 22 Września 2015 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Nie wiem jak wam ale mnie tracer kojarzy się ze słabymi plastikowymi klawiaturami do komputera. Dobre opinie słyszałem natomiast o kamerce Xblitz Extreme. Akurat kosztuje 400zł na necie. "W dh gdzie często masz szybkie przejscia z zacienionego lasu na oswietlona polane lub poprostu z gestrzego, ciemnego lasu do troche bardziej oswietlonego bedzie dawalo to efekt typu: nidoswietlone - prześwietlone, czyli biało - czarno" Na pewno musi kamerka szybko reagować na zmianę światła i móc ustawiać wysokie iso wtedy kiedy potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rynkov Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Najlepsza Xiaomi yi. Najtańsza i najlepsza jakość nagrywania !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marti_ns Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Widziałem testy Xiaomi. Sprzet na bardzo wysokim poziomie, jakość nagrywania tylko niewiele gorsza od GPHero4. Ale niestety nie mieści się ona w założonym budżecie. popierwsze ciężko ją znaleźć w kwocie do 400 zł, po drugie w zestawie nie ma nic oprócz kamery i ładowarki, wszystkie akcesoria trzeba dokupić albo wyżebrać jako gratis od sprzedawcy, nie ma ekranu. wydaje mi się ze zestaw porównywalny z tym który mamy w SJ4000 za kwotę do 400 zł przy Xiaomi zbliży się raczej do 600 zł Co nie zmienia faktu że jest to dobrej klasy sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rynkov Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Zamów na gearbest.com. Cały pakiet nawet nad wyrost za 400 zł wyjdzie. Kupowałem tam , Sklep jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shah Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 A może Soocoo? Ja zamówiłem S70. S60 ma niezłe recenzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 30 Września 2015 Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Kolejny głos za sjcam 4000. Naprawdę ciężko będzie Ci znaleźć w tej cenie coś lepszego i z takim wyposażeniem (multum różnych podstawek/łączników/mocowań - do gopro dostaniesz w komplecie 2-3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Xiaomi yi solo za 320-330 zł kupisz. Z gearbest aktualnie się nie oplaca kamery zamawiać bo 88$ kosztuje. Za 80 zł z chin ściągniesz potrzebne akcesoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.