Hanzo Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Cześć. Podobnie jak w zeszłym roku chcemy wyskoczyć na Rychlebskie Ścieżki. Tym razem w terminie 21-23 sierpień. Noclegi chcę załatwić w miejscowości Černá Voda, w cenie 250 koron (nocleg) + 12 koron ("opłata klimatyczna") za dzień. Prawdopodobnie będzie można wykupić śniadania w cenie 60 koron. Na razie czekam na odpowiedź ile jest wolnych miejsc. Obiady i kolacje we własnym zakresie lub w gospodzie na miejscu. W razie pytań PW do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 O super! Bardzo możliwe, że dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Ja z Teściem jedziemy, już rozmawiałem z Konradem i zachęcamy do przyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 3 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 W tak zwanym między czasie nastąpiło kilka zmian. Mamy zaklepane dwa czteroosobowe pokoje (świeżo po remoncie). W sobotę muszę podać dokładną ilość osób. Można przyjechać już w czwartek. Cena to 300 koron od osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moorzyn Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 ktoś przez okolice Częstochowy jedzie? bo kurczę bardzo bym chciał, ale nie wiem czy załatwię sobie transport :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.