Ecia Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Właśnie z błonnikiem, przemko, uważaj - chyba, że masz problemy z wypróżnianiem. Ale jeśli masz szybką przemianę materii, dodatkowe faszerowanie się błonnikiem (np. w postaci otrębów) może tylko wzmóc twoje dolegliwości. A propos tychże dolegliwości: to równie dobrze mogą być nerwy . Może zbyt intensywny trening sobie narzucasz i przed każdym wyruszeniem na rower twoja podświadomość próbuje dać ci do zrozumienia, że nie bardzo ma ochotę na kolejne, stresujące wyzwania w stylu "Dziś MUSZĘ przejechać xxx km z prędkością yyy, na przełożeniu zzz" :wink: ?... Pozdrówko z sugestią ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemko Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Dzieki wam. Dzis przejechalem 125km i nic nie bolalo Dieta pomogla :lol: Ponadto zauwazylem ze odkad jem lekka kolacje (przewaznie platki na mleku) to szybciej sie wysypiam i lepiej mi sie spi. Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quibo Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Świetnie, że nic nie bolało Czyli teraz pozostaje rozkoszowanie się jazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 No dieta jest chyba najważniejsza. Bo i jedzenie po 19 jest raczej nie zdrowe i się nie powinno jeść po tej godzinie. Ale jeśli już ktoś ma problemu z brzuchem i ma jakieś dolegliwości z nim związane to niech kupi sobie taki proszek w aptece : SMECTA- smakuje ochydnie jakby ktoś zmieszał krede do pisania na tablicy z wodą ale naprawdę pomaga :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilpe Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Hej! Ja również mam problem z bólem brzucha na rowerze ale wydaje mi sie że jest on spowodowany głodem. Z tym że jest taki problem, że mimo iż się najem do syta na 30min przed wyjściem, po 30min jazdy juz czuje uczucie głodu, a po jakiejś godzinie wogóle musze przestać jechać... Czy jest jakiś sposób na tak szybki metabolizm? Odżywiam się w miarę zdrowo, ale bez szczególnie wybrednej diety. Z góry dziękuję za odpowiedź!!! POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.