AdamJedzie Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Ja ostatnio złapałem kapcia bo stara łatka z przed ponad roku wkońcu puściła w mi wpadło koło w jakąś wyrwę. No przebić ciężko opone co ma ponad 100 TPI i nabije się do 8 i więcej barów. Jest w takich oponach kupa dziur i nacięc od kamieni i szkieł ale są one płytkie. No ale fakt jest taki, że ludzie łapią gumy dosyć często jak jeżdzę w grupach takich 50+ to zawsze ktoś siedzi w rowie i robi kiszkę. Więć się to zdarza. W sumie czyste przebicie miałem tylko raz ale to wjechałem w świeżo rozwaloną butelkę po jabcoku przez bojówke z Ruchu. Pozdrawiam chłopaków. No i niedawno mi łatka z tej imprezy puściła w końcu. Akurat tego Conti nie polecam, też sie kiedyś napalałem na te opony bo na wszystkich forach ludzi piszą, że boskie. U kolegi co z nim jeżdzę opony zaczynają się brzydko łuszczyć przy rancie. Ja obecnie zdzieram opony z Decatlony Miszeliny Pro 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Musisz popracowac nad technika klejenia latek lub zmienic na jakies lepsze (Rema). Dobrze zwulkanizowana latka nie ma prawa puscic, nawet po latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamJedzie Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Dzięki za rade. Pomyślę o tym na przyszlość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Jak z tą wysokoscią opony 25mm? Wiem pytanie moze i glupie ale martwie sie czy nie bedzie chaczyc. może obcierać, na żywo ona wygląda na dużo wyższą i szerszą - najlepiej w jakims sklepie przymierz gotowe koło z taką zamontowaną oponą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon166 Napisano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Trche lipa. Zostane jednak przy 23c. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.