Driver Napisano 9 Sierpnia 2006 Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam, czy ktos ma moze blotnik (jw), wersje pod Manitou? Czym sie rozni od zwyklej wersji? I kto mi taki sam poprzeni temat usunal?! Sorry za nazwe tematu ale niewiem jak ja teraz zmienic na poprawna!
Xsystoff Napisano 9 Sierpnia 2006 Napisano 9 Sierpnia 2006 Przeciez Shock Blade jest montowany w rure sterowa amora, wiec ksztalt i umieszczenie podkowy jest zupelnie obojetne. Bardziej istotna jest korona, bo w RST nie mialem problemow, a w Psylo nie lapie do konca zatrzask, ale blotnik trzyma sie dobrze.
Driver Napisano 10 Sierpnia 2006 Autor Napisano 10 Sierpnia 2006 Ksztalt tego blotnika jest jakos dopasowany do korony Manitou?
Xsystoff Napisano 10 Sierpnia 2006 Napisano 10 Sierpnia 2006 Nie wiem, nie zakladalem go nigdy do Manitou. Pojdz do sklepu rowerowego i przymierz blotnik do jakiegos roweru z amorem, ktory masz. Mysle, ze nie bedzie problemu, aczkolwiek przed wydaniem 70 zł wolałbym to sprawdzic.
Gregor Napisano 10 Sierpnia 2006 Napisano 10 Sierpnia 2006 Mam zamiar kupić SKS Shockboard - z tego co widziałem to sa chyba takie same (albo bardzo podobne) jak SKS Schock Blade.... I tu pojawia się moje pytanie - czy Shockboard będzie sie dało bez problemow podczepic pod SR Suntour XCP 75 (chyba tak sie nazywal - w kazdym razie ten co jest standardowo w hexagonie v6)?? Dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.