PrzemekMusik Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 Witam Szukam butów pod SPD SL wybór pomiędzy Mavic Peleton 290 zł a Mavic Ksyrium 292 zł. Które wybrać? Ksyrium są z klamrą. Pedały SL PD-R540 LA. Proszę o poradę czy to dobry wybór. Jeszcze zastanawiałem się nad butami Shimano SH WR42.
mmisiek9612 Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 Moim zdaniem lepsze są buty z klamrą. Łatwiej jest uzyskać optymalne dopasowanie. Te buty od shimano to chyba damskie są więc mogą być trochę wąskie na przykład. Najlepiej jakbyś sobie po przymierzał i dobrał te najlepiej dopasowane do stopy.
PrzemekMusik Napisano 31 Lipca 2015 Autor Napisano 31 Lipca 2015 Problem w tym że co sklep to nie mają małego rozmiaru, ciężko je namierzyć to już wole zamówić i ewentualnie zwrócić. A te Mavici Ksyrium Elite to chyba dobre buty tym bardziej połowa ceny chyba warto normalnie w sklepach około 500 zeta.
und3r Napisano 5 Sierpnia 2015 Napisano 5 Sierpnia 2015 PrzemekMusik w jakim sklepie znalezles te Mavici w tej cenie? Dzieki.
PrzemekMusik Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Napisano 5 Sierpnia 2015 Znalazłem na Allegro wersja damska bo mam małą stopę 38 2/3 w kolorze biało niebieskim. Męskich w takiej cenie nie dostaniesz szukałem wszędzie Generalnie but taki sam tylko kolor inny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.