PrzemekMusik Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Witam Szukam butów pod SPD SL wybór pomiędzy Mavic Peleton 290 zł a Mavic Ksyrium 292 zł. Które wybrać? Ksyrium są z klamrą. Pedały SL PD-R540 LA. Proszę o poradę czy to dobry wybór. Jeszcze zastanawiałem się nad butami Shimano SH WR42. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Moim zdaniem lepsze są buty z klamrą. Łatwiej jest uzyskać optymalne dopasowanie. Te buty od shimano to chyba damskie są więc mogą być trochę wąskie na przykład. Najlepiej jakbyś sobie po przymierzał i dobrał te najlepiej dopasowane do stopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekMusik Napisano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Problem w tym że co sklep to nie mają małego rozmiaru, ciężko je namierzyć to już wole zamówić i ewentualnie zwrócić. A te Mavici Ksyrium Elite to chyba dobre buty tym bardziej połowa ceny chyba warto normalnie w sklepach około 500 zeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 mavici to będzie dobry zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekMusik Napisano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Ok namówiłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 PrzemekMusik w jakim sklepie znalezles te Mavici w tej cenie? Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekMusik Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Znalazłem na Allegro wersja damska bo mam małą stopę 38 2/3 w kolorze biało niebieskim. Męskich w takiej cenie nie dostaniesz szukałem wszędzie Generalnie but taki sam tylko kolor inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.