kamilp094 Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Witam, W dużej mierze dzięki temu forum przymierzam się do kupienia któregoś z tych rowerów (Lazaro integral v3, Kands Maestro, Spartacus 4.0 ). Nie mogę tylko znaleźć nigdzie żadnej informacji czy na terenie Warszawy jakiś sklep dysponuje którymś z wyżej wymienionych, a wiadomo, chciałbym przetestować przed kupnem. Jeśli podobny wątek już był to przepraszam, ale go nie znalazłem. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 A ie prościej zapytać tam gdzie je składają ? : http://transrower.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=95&Itemid=18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek610 Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam, W dużej mierze dzięki temu forum przymierzam się do kupienia któregoś z tych rowerów (Lazaro integral v3, Kands Maestro, Spartacus 4.0 ). Nie mogę tylko znaleźć nigdzie żadnej informacji czy na terenie Warszawy jakiś sklep dysponuje którymś z wyżej wymienionych, a wiadomo, chciałbym przetestować przed kupnem. Jeśli podobny wątek już był to przepraszam, ale go nie znalazłem. Z góry dziękuję za pomoc. A w okolicach może być? Ogłaszał się jeden człowiek z Józefowa, który sprzedaje te rowery. W google znajdziesz bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Kobyłka -> http://www.bikeclinic.com.pl/kontakt.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp094 Napisano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Z Lazaro i Spartacus'a odpisali mi, że nie ma takiej opcji by w jakimś sklepie znaleźć ten rower, z Kandsa napisali, że nie mają pojęcia. Ostatecznie pojechałem do Józefowa i tam mieli Kandsa Maestro. Dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.