xBL1NKx Napisano 30 Lipca 2015 Napisano 30 Lipca 2015 witam, szukam wytrzymałych kół do hardtaila. Jeżdżę dość dużo enduro, jedynie w ciągu tygodnia spokojna jazda w celu trzymania formy. Mieszkam w Wiśle i wszędzie na szlakach jest sporo kamieni, więc nie trudno o rozwalenie koła. Niedawno rozwaliłem swoje stockowe tylne koło w NS Bikes Eccentric. Zastanawiam się nad Mavic Crossride lub DT Swiss z nowej kolekcji. Mam nadzieję, że coś mi doradzicie.
MartinH Napisano 30 Lipca 2015 Napisano 30 Lipca 2015 Crossride i Enduro ? Pogadaj z Dawidem z Daveo złoży Ci coś mocnego np. na obręczach DT M442 lub jeśli dołożysz XM401.
xBL1NKx Napisano 30 Lipca 2015 Autor Napisano 30 Lipca 2015 Właśnie napisałem do Daveo. Nawet nie wiedziałem, że jest taka firma i to zaraz obok mnie właściwie. Myślę, że tam mi coś złożą konkretnego, widać, że opinie mają same pozytywne. Dzięki za kontakt.
Mod Team Puklus Napisano 31 Lipca 2015 Mod Team Napisano 31 Lipca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.