MokryxD Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Cześć, Na sprzedaż leci: - zębatka przednia Shimano Alivio 36T czarna. Założona, przebieg 30km, zęby mają prawie w całości farbę. Wewnętrzna strona ma trochę rys, przy próbach regulacji. Niestety nie pożeniłem jej z moją przerzutką XT. Cena 25zł. - kaseta XT CS-M770 11-32 9s Dolne koronki raczej do wymiany. Zębatki na pająku jeszcze pojeżdżą. Przebieg jakieś 8tyś km. Mogę dorzucić do niej łańcuch Campagnolo C9, z którym jeździła. Cena 40zł. Części mogę podrzucić w promieniu 50km od Oleśnicy k/Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.