bartek_1990 Napisano 9 Sierpnia 2006 Napisano 9 Sierpnia 2006 Poważnie zastanawiem się na kupnem kasku Byłem w sklepie i przymierzałem kask ww firmy, nie wiem jaki to był model, ale pasował wręcz idealnie W necie nie znalazłem informacji ja jego temat. Jedyne co to 2 aukcje na allegro. Jest on własciwie identyczny jak ten na zdjęciu, tylko ma inaczej rozwiazany system regulacji. Posiada konstrukcje Double in-mold. Cena to 199zł, ale załatwi sie jakas zniżke Własciwie to jestem juz prawie przekonany, ze go kupie, ale chciałbym usłyszec wasza opinie na jego temat Pozdrawiam Bartek
Kviki Napisano 9 Sierpnia 2006 Napisano 9 Sierpnia 2006 Kask prezentuje ise bardzo fajnie szczególnie te wyloty z tyłu sa fajne. Jeśli dobrze lezy na głowie i Ci sie podoba to bym go brał. Co do jakosci wykonania i firmy nie widzialem i nie znam wiec na ten temat nie moge sie wypowiedziec. A czy nie bardziej opłacało by sie go zamówić na allegro?? Tukosztuje 110zł + pszesylka 12 wychodzi taniej a nie wiem czy dostaniesz az taka znizke w sklepie. Warto sie nad tym zastanowic.
bartek_1990 Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Napisano 9 Sierpnia 2006 Ten w sklepie ma ładniejszy system regulacji. Te cyfry jakos mi nie pochodza, ale to szczegól;) Wytłumaczy mi ktos do czego sluzy to cos z tyłu? http://www.allegro.pl/item118966162_nowy_k...grosze_bcm.html
Kviki Napisano 9 Sierpnia 2006 Napisano 9 Sierpnia 2006 To jest regulator położenia kaksu na głowie. Ciekawe jak sie sprawdza w praktyce, pierwszy raz spotkałem sie z czyms takim w kaksach.
bartek_1990 Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Napisano 9 Sierpnia 2006 W necie wlasciwie nie ma informacji na temat tego kasu, ani nawet firmy. Ale z wygladu, to calkiem niezle sie prezentuje.
Kviki Napisano 10 Sierpnia 2006 Napisano 10 Sierpnia 2006 No tez szukałem informacji i nie mogłem znaleźć. Jeśli zdecydujesz się na kupno własnie tego kasku opisz jak sie sprawuje.
evo Napisano 10 Sierpnia 2006 Napisano 10 Sierpnia 2006 tez je zauważyłem ostatno na Alleg., wydaje sie byc ekstremalnie lekki ale wygląda jak na szosę (poza daszkiem). Moze bym sie skusił, ale bym musiał to najpierw przymierzyc
kajo Napisano 10 Sierpnia 2006 Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam! Na stronce zamieszczonej poniżej widać odnośnik do firmy produkującej te kaski...niestety nie mogę wejść na stronę spod tego linku... PS firma nazywa się REm LINE http://www.flybubble.co.uk/shop.asp?Category=27
Kviki Napisano 10 Sierpnia 2006 Napisano 10 Sierpnia 2006 Ich strona najwyraźniej nie działa a szkoda bo chętnie zobaczył bym ich oferte.
bartek_1990 Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Napisano 14 Sierpnia 2006 Kask kupiłem. Zrobilem lajtowo 30km. Jak bede mial chwile to skrobne jakis teścik, czy cos w tym rodzaju;>
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.