mp3playerfan Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Witam Mam rower XC na ramie Leader Fox Evolution - rozmiar 18' i jeżdżę nim po lesie i jestem z niego zadowolony. Chciałem jednak zacząć jeździć po Beskidzie Śląskim i zastanawiam się nad jakąś mocniejszą ramą. Zastanawiam się nad Ns Bikes Clash czy Dartmoor Primal obydwa w rozmiarze L. Co polecacie? Chciałbym dalej jeździć po lesie, błocie itd. Czy z przez inną geometrię ramy nie będzie się po lesie gorzej jeździło? Mój amortyzator to Suntour Duro 130 skrócony do 100mm ale mogę go znowu wydłużyć Koła na obręczach NS Bikes Trailmaster 2, opony 26x2.25 Camber. Mam korbę FC-M590 44x32x22T. W sumie z blatu 44 mało korzystam - tylko podczas dojazdu do lasu i zastanawiam się nad rockringiem: http://velo.pl/czesci/mechanizmy-korbowe/dartmoor/fader Czy mogę go założyć ten rockring zamiast blatu 44? Pozdrawiam Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.