Onthor Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Cześć, mam pytanie - czy da się kupić hydrauliczną blokadę skoku do XCR'a? Mam wersję 2011 z niebieskim pokrętłem i czerwonym w środku. Może jest jakiś zamiennik? Rozwaliłem prawdopodobnie przez moje gapiostwo i teraz nie dość że nie blokuje to stawia opór i cały amorek działa przez to gorzej Może da się dopasować z innego amorka? EDIT: znalazłem coś takiego; http://www.sklep.eurobike.pl/index.php/produkt/kartridz-sr-suntour-xcr-lo-srfun006-26 będzie toto pasować? i jest sens w ogóle pakowania 115zł w ten amorek? Myślałem też żeby wkręcić sam korek bez tego kartridża ale nie wiem czy mi sie ten amorek nie rozpadnie w trakcie jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Napisz do forumowicza@@ACTIVIA, Jest on dystrybutorem i serwisantem suntour może będzie mógł pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onthor Napisano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Niestety wyskoczył mi błąd że nie może otrzymywać żadnych wiadomości No nic, może zajrzy w ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Jestem jestem. Miałem już przepełnioną skrzynkę, Prosił bym cię żebyś daj tu fotki jak u ciebie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onthor Napisano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Najlepiej to zainwestuj z regulacją tłumienia http://www.activia.sgl.pl/cena/czesci-zamienne-suntour/kartridze-i-podzespoly/kartridze_kartridz-blokady-do-amortyzatorow-raidon-lor-xcr-lor/565 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onthor Napisano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Okej, a bedzie na 100% pasować? Mam mało czasu z tym rowerem i nie chce bawić sie w odsyłanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 a bedzie na 100% pasować? Jeśli dystrybutor i serwisant suntour dał ci linka do tego to znaczy że powinno pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onthor Napisano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Sluchaj ja rozumiem ale jednak co przez internet to przez internet. No dobra, to nie ma wyjścia chyba:) dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.