Laos Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Witam Wyprawiłbym się gdzieś na południe lub dołączył do jakiejś ekipy po 1 sierpnia. Nie chce mi się jechać samemu. - Pomysł pierwszy - przez Słowację i Węgry do Serbii i Czarnogóry. Powrót autokarem. - Pomysł drugi - Wzdłuż południowej granicy Polski od Wisły do granicy Niemiec. Dzienne przebiegi do 100km no chyba, że będzie się dobrze jechało i będzie płasko to trochę więcej może być. Jadę na rowerze MTB więc średnia tak 16-21 km/h. Mam doświadczenie wyprawowe. Byłem w Szwecji, Litwie, Białorusi i Ukrainie. Facet kawaler po 30...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafitmm Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Ja też ale nie mam paszportu najdalej byłem 3 dni w Czechach. Puki co myślę nad morze pojechać. Napisz skąd jesteś to będzie Ci prościej kogoś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pio123 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam Wyprawiłbym się gdzieś na południe lub dołączył do jakiejś ekipy po 1 sierpnia. Nie chce mi się jechać samemu. - Pomysł pierwszy - przez Słowację i Węgry do Serbii i Czarnogóry. Powrót autokarem. - Pomysł drugi - Wzdłuż południowej granicy Polski od Wisły do granicy Niemiec. Dzienne przebiegi do 100km no chyba, że będzie się dobrze jechało i będzie płasko to trochę więcej może być. Jadę na rowerze MTB więc średnia tak 16-21 km/h. Mam doświadczenie wyprawowe. Byłem w Szwecji, Litwie, Białorusi i Ukrainie. Facet kawaler po 30...:-) Jadę do Salzburga i okolice w ostatnim tygodniu sierpnia, link poniżej: http://www.forumrowerowe.org/topic/189778-wyprawa-salzburg-objazdowa-sierpien-2015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.