potrzebuje czegoś lepszego pod szosę obecnie zrobiłem na evado 6tys km muszę wymienić wolnobieg i lańcuch chciałbym miec 8-9 biegów i kasetę wiem że muszę wymienic jeszcze manetki nwm czy korbe tez może mi jakoś doradzicie zastanawiam sie tez czy nie sprzedać i kupic nowy rower w przyszłości chce jeździć okolo 6-7 tys na sezon i musze jakoś przygotować rower z góry dzięki za pomoc
Pytanie
Gość Mateusz
Witam mam evado 2.0
chcialbym wymienic wolnobieg
na jakas kasete ogólnie wymienilbym cale kolo i mam pytanie bo wg nie wiem jakie wybrać kolo
szukam z tej strony http://www.centrumrowerowe.pl/czesci/kola-rowerowe/f/kaseta:15742,e,196/tylne:14183,e,30/
mam hamulce tarczowe kola podobno 28 zainteresowaly mnie takie kola jak :
Koła WH-RX31 Centerlock czarne
Koła WH-RS11 srebrne
Koło WH-RS31 czarne
potrzebuje czegoś lepszego pod szosę obecnie zrobiłem na evado 6tys km muszę wymienić wolnobieg i lańcuch chciałbym miec 8-9 biegów i kasetę wiem że muszę wymienic jeszcze manetki nwm czy korbe tez może mi jakoś doradzicie zastanawiam sie tez czy nie sprzedać i kupic nowy rower w przyszłości chce jeździć okolo 6-7 tys na sezon i musze jakoś przygotować rower z góry dzięki za pomoc
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.