natsky Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Cześć Szukam kogoś z okolic Lubawy, jej gminy lub nawet powiatu Iławskiego do wspólnej, troszeczkę konkretniejszej jazdy. Może przedstawię swój profil, by móc się bardziej dopasować: Wiek: 26 na karku, mężczyzna, Rower: mtb Preferowany typ tras: mieszany. Jak najbardziej lubię poszaleć po lesie, szutrze, jak i połknąć trochę km na asfalcie, natomiast jazda wyłącznie po asfalcie dla mnie odpada. Preferowana długość: oczywiście zależnie od tempa i nawierzchni. Minimum to 40km, średnio - 70km, a na dłuższe trasy jak najbardziej, ale to kwestia dogadania . Jak widać potrafię się wpasować prawie wszędzie, a mimo to ciężko z kimś się 'skumać' na wspólne jeżdżenie. Czemu to tak? Chyba przez to, że 80% ludzi z mojego otoczenia traktuje rower mocno turystycznie i rekreacyjnie, dlatego też dłuższe wypady nie wchodzą w grę. Nie mówię oczywiście w sensie takim, by cisnąć ile fabryka dała, ale czasami fajnie byłoby się pościgać, podkręcić tempo lub jakiemuś dorównać - to już zdecydowanie lepiej brzmi Choć ze mnie sceptyk mam nadzieję, że znajdzie się jednak ktoś chętny na wspólne śmiganie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.