Skocz do zawartości

[3000-3600] Jaki rower wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Zastanawiam sie nad kupnem roweru, ale nie moge się zdecydować jaki?! Mam pare typów, co o nich sądzicie? Może możecie polecić coś innego?

1.  Cube Attention

Rower Cube ATTENTION 27.5 2015 [603000] - 3001.05

2.  Scott Aspect 710

Rower Scott ASPECT 710 2015 [15-aspect-710] - 3167.12

3.  Merida Big Seven 500

MERIDA BIG SEVEN 500 2014 - Sawera Bike

4.  Merida Big Nine 500

Nowy rower Merida Big Nine 500 2014 - Sklep Sportowy Rzeszów AXEL-SPORT. Narty, Rowery, Bagażniki, Sklep Narciarski, Rowerowy - Kellys

5.  Ghost Kato 5

Ghost Kato 5 Black Lime Green Grey 2015

A może macie jakąś inną propozycje???

Napisano

Czesc jak dla mnie to wszystko osprzetowo jedna liga . Bardziej w tym wyborze chyba chodzi o walory wizualne . Tylko nie wiem dlaczego z cuba bym zrezygnowal . Scott , merida  spoko swoja droga jakiego rozmiaru szukasz ?

Napisano

Szukam roweru na wzrost 180 cm czyli 18 lub 20 z kołami 27,5. A dlaczego odpuściłbyś rower firmy CUBE ??? I jeszcze co myślisz o firmie GHOST ?

Napisano

Każdy ma inne indywidualne podejście do tematu ja bym wybierał pomiędzy Cube a Scottem, Meridy odpadają korba 42-32-24 mi nie odpowiada no i kółka 29 a Ty szukasz 27,5 . A  z tych dwóch wybrałbym Cube bo 1. Jest tańszy  2. oponki ma 2.25 a Scott 2.1 ale jak koledze pasują oponki 2.1. to brać Scotta jest najlżejszy.

Napisano

Pod tym linkiem nic niema :bye2:  Fajna propozycja Dangra39 prześpij się z tematem bo Endrju911 zawistował bardzo dobrą ofertą.

Napisano

To dobra firma, może nie tak dobra jak Giant, Merida, Trek... ale też nie powiedziałbym że będzie zła. Nie spotkałem się z opiniami w których ludzie by narzekali na Northteca. Po prostu firma jest stosunkowo nowa a czym lepiej konkurować niż ceną albo stosunkiem jakości do ceny?

Napisano

Osobiście posiadam rower marki Ghost (model Panamao X 5) i mogę powiedzieć, że na pewno jest to firma warta uwagi, chociażby ze względu na świetne ramy.

Napisano

Co do Ghosta to z miłą chęcią bym go zakupił. Interesowqał mnie Ghost SE 4000, ale jest troche drogi i ciężko go dostać. Przynajmniej w woj.Pomorskim.

A mógłby ktoś coś więcej o tym Krossie napisać?!?!

Napisano

Kurcze nie wiem jakoś Krossy do mnie nie przemawiają. Sorry, chyba wolałbym wybrać coś z grupy:

-Cube

-Ghost

-Merida

-Scott

-Trek

Napisano

Dobra a teraz tak konkretnie ;) Stoicie w sklepie i macie przed sobą tylko te rowery. Kase macie w kieszeni i "musicie" kupić rower, co wybieracie:

-Scott Scale 760

-Scott Aspect 710

-Cube Atenttion

-Ghost Kato 5

-Ghost SE 4000

-Merida Big Seven 500

-Trek X-Caliber 8

Napisano

To już też słyszałem, ze Radon nie da się w sklepie kupić, tylko wysyłkowo. A wolałbym najpierw się przejechać, usiąść, zobaczyć na własne oczy. A z tych napisałem to co byście wybrali?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...