swjacek Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Cześć udostępniam na prośbe kolegi z Czech, może ktoś coś widział 27.07.2015 skradziono mu 2 rowery w Rychlebskich Ścieżkach (poniższe to moje tlumaczenie) 1) RB monster HT, szary kolor, videlec powietrzny rockshox reba 130, napinacz acor, rockring shaman, naklejka na ramie "lama racing", hamulce przód avid juicy 7, tył avid juicy 5, kierownica easton 720mm z końcówkami srebrnymi shaman 2) giant trance sx 2014, zloty kolor, koła 27,5, renhall kierownica, niebieskie gripy troy lee, naklejki bikebross na ramie i na widelcu fox talas 140/160 mm powietrzny, tłumik fox maestro, voditko (?? - może ktoś pomoże) łańcucha prowizorycznie ściągnięte opaską biała kablową, hamulce shimano slx, teleskop sedlo - packa ve tvaru retezoveho clanku (?? - znów nie dokońca zrozumiałem) Oba koła oznaczone "podporuji RS!!!" dzięki Jacek tutaj więcej szczegółow i zdjęcia https://www.facebook.com/pages/Rychlebsk%C3%A9-stezky/217277161616193?__mref=message_bubble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Oby się odnalazły. Mam tylko ogromną nadzieje, że kradzieży nie dokonali nasi rodacy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Mnie zastanawia jak zniknęły.Tam oka z roweru nie ma jak spuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) wystarczy siedzie w knajpce przy piwie a rowery na 'poręczy' na zewnątrz . jak widać - lepiej nie praktykować. Nart też juz przed schroniskiem nie zostawiam nigdzie Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez bartnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Porażka! Zawsze w takich miejscach mam nadzieję, że można spokojnie zostawić sprzęt na zewnątrz, bo tutaj sami rowerzyści i nikomu do głowy nie przyjdzie coś komuś zabrać, a tu taka przykra sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi