tini Napisano 27 Lipca 2015 Napisano 27 Lipca 2015 Witajcie,Kolejny raz jako ambasador wydarzenia Rowerowy Potop AZS organizowanego wspólnie przez Stena Line i Akademicki Związek Sportowy mam przyjemność zaprosić do wzięcia udziału w naszej rowerowej imprezie.Dla każdego, bez względu na wiek i umiejętności znajdzie się świetna trasa - zgłoś się do Potopu, a przeżyjesz rowerową przygodę! Przed tobą dwie noce zabawy na statku Stena Line i cały dzień na aż pięciu trasach rowerowych przygotowanych przez AZS. Wypłynięcia 6,13,20 września 2015 21:00.Pamiętaj, że z kodem FB zawsze 10 zł taniej od osoby. http://www.stenaline.pl/rowerowypotop
karep Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Cześć, Wybieram się 6-tego. Będzie to mój pierwszy potop, ale opinie słyszałem pozytywne [emoji3] Oby tylko pogoda nie była uciążliwa. pzdr!
karep Napisano 9 Września 2015 Napisano 9 Września 2015 Hej, Niezdecydowanym polecam. Fajna przygoda. Organizacja dobra. pzdr!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.