Emperor Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Cześć i Czołem! Poszukuje informacji na temat serwisu marzocchi 55R, mianowicie: ile oleju nalać do komory powietrznej z spreżyną i jakiej gęstości, przy okazji w ciągu okolo 2 godzin jazdy zchodzi całkowicie powietrze, które oringi trzeba wymienić aby to naprawić? No i jak gęsty olej nalać do komory z tlumikiem? Mam go przerobionego na otwartą kąpiel. I to tyle, dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 3 Sierpnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Olej 7,5 W o lepkości 26 cSt 40 ile wlać - masz na stronach producenta do komory powietrznej lej jakiś gesty olej - to co masz. Tam olej działa jako smarowidło i uszczelniacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli889 Napisano 5 Września 2016 Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Siemka. Mógłbyś podaj mi instrukcje rozwiercenia tłumika? Mam ten problem i chciałbym zrobić z tym porządek. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi