madmun Napisano 27 Lipca 2015 Napisano 27 Lipca 2015 Prośba o pomoc, Aktualnie mam złożony taki napęd Korby: Shimano Deore LX M582 22/36T suport: Shimano Łańcuch: KMC X9.73 Przerzutka tył: Shimano Deore M592 Shadow Przerzutka przód: Sram X7 Manetki: Shimano alivio m430 Kaseta: HG50 11-32 Kaseta i łańcuch muszą iść do wymiany Tylna przerzutka dostała kamieniem w śrubę regulacyjną L i urwała łebek, próbowałem ją wykręcić i końcem końców już w ogóle nie wystaje, więc też do wymiany musi iść, Manetka przednia dostała od drzewa i się rozsypała .. swoją drogą straszne gówno to jest, kijowa ergonomia, no i sam mechanizm w środku nie zachwyca Tak wiem psuje wszystko Smile I teraz pytanie, czy to będzie działało Kaseta CS-HG62 11-34 Łańcuch CN-HG54 Przerzutka tylna Deore Shadow+ RDM615 lub Zee RD M640 SS FR Shadow+ ( co lepiej wybrać) Manetki Deore sl-m610 Czy przednie blaty mogą zostać ? Coś innego zmienić ? Coś nie pasuje, albo ma kiepską trwałość ? Manetka przednia z sramem x7 będzie działać bo to jest 1:1 ? Rower to Focus Thunder, jazda, enduro czasem BikeParki
Root Admin Mieciu Napisano 27 Lipca 2015 Root Admin Napisano 27 Lipca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.