Skocz do zawartości

[rower] górski do 1000zł

leanidas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam poszukuje roweru górskiego do tysiąca złotych na kołach 26.Przejrzałem wiele stron ale nadal nie wiem który rower wybrać.         Mam na oku modele lazaro i spartacus. Czy moglibyście mi coś doradzić w wyborze roweru i dac linki do konkretnych modeli które polecacie?

Napisano

Waga -52 kg,wzrost 160 cm.Rower będzie wykorzystywany rekreacyjnie nie na jakieś dłuższe wyprawy tylko na wypady z kolegami itp.

Napisano

Wiem o tym ale wydaje mi się że jest gorszy od Lazaro i spartacusa. Ale może się myślę jak możesz daje jakiś konkretny link do wartacego uwagę modelu.

Napisano

Oprócz Lazaro i Spartacusa jest jeszcze Kands Energy.

Wy siem tu, kolego Shiryu ,  nie wymądrzajcie, tylko opiniujcie pozytywnie Spartacus Elite Altus !!! bo jest zapotrzebowanie na wartacego uwagę modelu.    :)

Albo karna kompania w Orzyszu ...  :002:

Napisano

Nie rozumiem cie Pablo o co chodzi
A o to:

konkretny link do wartacego uwagę
 :P

chce tylko pomocy w wyborze roweru
Już dostałeś. Szukaj Kandsa, Lazaro albo Spartacusa. Najdroższego, na jakiego Cię stać 
Napisano

Który z tych rowerów będzie najlepszy? :

Lazaro integral v2

Kands energy 1100

Spartakus elite altus

???

Poproszę o szybką odpowiedź.

Napisano

Spartakus elite altus
Nie warto wolnobieg i najgorszy osprzęt 

Lazaro integral v2
Z tej trójki chyba ten będzie najlepszym wyborem. Ma lepszą korbe i przednią przerzutkę  

Ps. Jest to cross a nie mtb ale chyba to nawet lepiej. 

Napisano

Jeśli mam coś napisać o tych rowerach to daj link.

Jeśli  chodzi ci o kands energy 1100 to ma gorsza korbe i przerzutkę przednią  od lazaro

Napisano

Gorsza korba, przednia przerzutka i mechaniczne hamulce tarczowe. 

Nie kupuj roweru z mechanicznymi tarczami chyba że planujesz szybką wymianę na działające hamulce hydrauliczne  Według mnie nie warto kupować roweru za 1200zł z mechanicznymi tarczami i od razu kupować nowe hamulce za 400zł  lepiej kupić rower z hamulcami typu v-brake 

Napisano

Ma lepszy osprzęt ale nie wiem nic na temat tych hamulców niech się ktoś inny wypowie na ich temat. Amortyzator a raczej uginacz wygląda raczej nie ciekawie(dziwne przetarcia i odpryski) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...