Skocz do zawartości

[licznik] Licznik Kross 319WC, problem z synchronizacja

Marcin99999

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow forum! Mam problem, otoz licznik nie chce mi sie zsynchronizowac z czujnikiem predkosci. Postanowilem zrobic kilka zdjec po zamontowaniu licznika. Licznik jest nowy. 

(Dodalem linki aby bylo wyrazniej) Zamontowanie czujnika predkosci jest jak dla mnie zgodne z instrukcja, prosze zobaczyc. Dodam iz ciagle po synchronizacji wysakuje tylko Err, wiec ponawiam jak jest w instrukcji lecz jest dalej to samo. Wyciagalem rowniez baterie z czujnika aby zrobic reset ale nic to nie dalo;/. Moze macie jakies pomysly?

Druga spraw ktora mnie bardzo nurtuje to czujnik kadencji. Zaklada sie go na wewnetrznej stronie mechanizmu korbowego, czyli dobrze zalozylem? Dodam iz ten sensor z czarna podkladka dalem na pedal co widac na zdjeciu. Cos mi sie wydaje ze z czasem moze odpasc bo nie trzyma dosc mocno wiec pytam czy dobrze to zalozylem. 

Mam nadzieje ze ktos mi pomoze, pierwsze co pomyslalem o forum, bo sa tu dlugoletni doswiadczeni uzytkownicy. Bede odpowiadal dalej jesli beda jakies pytania, mam nadzieje ze ten licznik bedzie dzialal poprawnie, pozdrawiam i licze na pomoc. 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...