redpow3r Napisano 26 Lipca 2015 Napisano 26 Lipca 2015 Witam na samym początku chciałbym powiedzieć że nie znam się na tym kompletnie dlatego chciałbym się DORADZIĆ. Chce sobie kupić niedługo rower który będzie mi służył głównie do skakania (jakieś tricki itp.) Z tego co wiem nazywa się to rower MTB mógłby mi ktoś pomóc z wyborem? Cena to około 1000zł Słyszałem że wzrost i waga też się liczą tak więc wzrost 184cm Waga 66 jakoś
Marcin9 Napisano 26 Lipca 2015 Napisano 26 Lipca 2015 Z tego co wiem nazywa się to rower MTB Nie jest to rower mtb tylko BMX, Street, trial lub dirt. Rower górski(mtb) służy do jazdy w terenie. Ps. poprawa temat []
redpow3r Napisano 26 Lipca 2015 Autor Napisano 26 Lipca 2015 Nazwy tematu zmienić nie mogę, w każdym razie pomoże mi ktoś z tym? Szukam właśnie roweru do takiej jazdy po mieście (skakanie, tricki itp) I z tego właśnie co mi wiadomo jest to MTB Street :> Coś takiego jak to: Oczywiście chodzi mi tylko to jak ten rower wygląda, na yt jest takich pełno jak ktoś skacze z murka na murek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.