Lysy1st Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Witam mam takie pytanie, mogę kupić w dobrej cenie (przynajmniej tak mi się wydaje) samą ramę Vento 4.0 bezpośrednio z magazynu Krossa z 2 letnia gwarancją. I tutaj pytanie do was, czy ktokolwiek miał z was styczność z tą ramą albo co sądzicie o niej. http://www.kross.pl/sites/default/files/styles/bike_zoom/public/accessories/ramy_rowerowe/Vento-4.0.png?itok=1p10twEU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karuzelek Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Fajne logo w linku. Zależy za ile możesz ją kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lysy1st Napisano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Myślałem że będzie widać rame.... http://www.kross.pl/pl/2014/road/vento-4-0 tutaj jest cała specyfikacja roweru i ramy. Oczywiście ramę bez widelca. 1499 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karuzelek Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Szkoda że bez widelca. Ramka fajna tylko ciekawe jak z jej wagą. Bo biorąc pod uwage że bedziesz musial widelec dokupic za kwote około 400-500zł to wyjdzie około 2000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lysy1st Napisano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Widelec do niego jest za 249zł taki jak w komplecie, jest jeszcze opcja ze z tej ceny obniżę o 25% także 1750zł to by wyszło 1315zł. Razem z osprzętem kiera itp waży 8kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Taka cena to dla wybrańców czy każdy może za tyle kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karuzelek Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Ja bym brał, rama fajna, lakier znając krossa też powinien być ok. Za 1500zł nie kupisz nic oprócz chińczyka no name. Jakbym miał kase to sam bym brał być moze nawet wersje aluminiowa za 1000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lysy1st Napisano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Kross ma coś takiego jak Outlet, czyli rzeczy co im zostały z tamtego roku sprzedają po niższej cenie i to jest tylko dla sklepów (dealerów) ja akurat pracuje w Go Sporcie i mam dostęp do czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.