Ychu Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Mydłem? nie , przecież mydło usuwa tłuszcz . możesz spróbować wypłukać klocki pod bieżącą wodą i sprawdzić. To ile musisz nacisnąć hamulec zanim koło stoi zależy od Twojej wagi , rozmiaru tarczy i klocków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krydyns Napisano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 To chyba problem rozwiązany. Dzięki za pomoc. Jak by coś nie grało to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krydyns Napisano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Problem powrócił. Mam teraz porównanie co mi to przypomina tak jak by kręcić kołem i trzymać tak paty by szprychy ocierały. Starłem trochę klocki papierem wygląda, gdy przejechałem z 200 m znowu się pojawiły drgania nie wiem wygląda na to, że gdy dotrą się klocki do tarczy zaczyna dostawać drgań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Możliwe , nowe klocki i powinien być spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ładny dialog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krydyns Napisano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 (edytowane) A jeszcze jedno pytanie czy w zacisku tłoczyki po obu stronach powinny być tyle samo wysunięte? Ale zaś klocki były zmienione przód z tyłem, a przód był mało używany. Da się rozpoznać klocki pół metaliczne od metalicznych? Edytowane 29 Lipca 2015 przez Krydyns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi