Pysiek321 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 (edytowane) Witam was forumowicze. Mam do was pytanko strikte techniczne. Sytuacja wygląda tak iż zamówiłem Shimano Saint M820 na klockach metalicznych, do tego kupiłem w osiedlowym sklepiku rowerowym tarcze Shimano Deore SMRT56. Według opisu który później znalazłem w necie tarcza jest dostosowana do okładzin żywicznych. Jak sądzicie czy można śmigać na takim zestawie? Czy stracę na sile hamowania? Edytowane 25 Lipca 2015 przez Pysiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 (edytowane) Spokojnie możesz jeździć. Nie stracisz na sile. Ten napis to wymysł shimano żeby więcej zarobić Ps Popraw temat [] Edytowane 25 Lipca 2015 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pysiek321 Napisano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 OK, a wytrzymałość tarczy nie jest zbyt niska? Nie zaczną tworzyć się na niej bruzdy? Z tego co wiem Saint m820 ma dosyć dużą siłę hamowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 nic się nie stanie, ewentualnie tarcza szybciej ulegnie zużyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi