emanuel66 Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5532567027&reco_id=46a2d8df-32a8-11e5-98ed-fa163efa8923&ars_rule_id=802&ars_socket_id=33&ars_source=ars Witam. Szukam crossa dla siebie i znalazłem coś takiego. Warte swojej ceny ? Jak z hamulcami ? Można tam wsadzić zwkłe vałki w razie czego ?
WaGiant Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 Rower wygląda dobrze . Osprzęt jest dobrej klasy ( nie wiem jakie są korby ale pewnie podobnej klasy co reszta napędu ) , a elementy widoczne na zdjęciach nie wyglądają na zużyte - korby , kaseta , opony , obręcze . Właściwie one wyglądają jak nowe . A jeśli tak po pewnie i piasty i amor też są w podobnym stanie . Hamulce - hydrauliczne Vki ..... Można założyć zwykłe . Waga , na pewno bez pedałów ale i tak trudno mi uwierzyć w te 12,5 kg . Cena za rower tej klasy nie jest zła ale też nie rewelacyjna , to jednak używany pojazd bez żadnej gwarancji . Dla porównania popatrz na Unibike Viper , Scott Sportser 30 . Oba nieco droższe i nieco gorsze .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.