Skocz do zawartości

[do 1400zł] Używany MTB do dirtu.

R0baL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, chciałbym zacząć przygode z dirtem. Budżet mój to około 1,4k. Najlepiej używke, bo za 1.4k nie znajde nic dobrego.

Co myślicie o tym?

http://olx.pl/oferta/mtb-dirt-street-manitou-octane-one-dartmoor-ns-bikes-marzocchi-okazja-CID767-IDaGV8f.html#4a3e2126bb

Do wymiany byłoby siodło. Ale nie wiem jak z resztą, bo się na tym nie znam.

Polecicie mi coś dobrego? Okolice najlepiej z Warszawy, koniecznie chce go na żywo zobaczyć (LUB KOŁO WARSZAWY DO 100KM)

Z góry dziękuuję za pomoc. ^^:)

Napisano

Rowerek z aukcji wydaję się ok , zamierzasz w niego inwestowac jeszcze ? to już tak przyszłosciowo pytam :)

Napisano

Szczerze to sam nie wiem. Praktycznie w ogóle nie jestem obeznany w tym temacie, typowy laik. Co do roweru to opłaca się go za 1k? Czy jednak warto dołożyć te 500zł czy też 1k i kupić coś... innego, lepszego? cokolwiek ^^ 

Inwestowanie to powiem tak, zainwestuje w to, co poleci.

Napisano

Cześć

Mam na sprzedaż rower do dirtu.

-rama Ns suburban
-amortyzator Marzocchi dj 3
-kierownica ns 
-mostek 
-pedały DMR
-mechaizm korbowy DMR
-opony Continental
-zębatka 34R ORTO
-stery FSA
-siodełko DARTMOOR
-napinacze tylnego koła DARTMOOR
-hamulce AVID ELIXIR 3
-łańcuch DARTMOOR CORE
-suport Dartmoor

-koło przód
-piasta NS ROTARY
-obręcz REVOLT
-szprychy DARTMOOR
-nyple DARTMOOR

-koło tylne
-piasta NS ROTARY 32
-obręcz REVOLT
-szprychy DARTMOOR
-nyple DARTMOOR

Za 1400zł 

Rama przemalowana a czarny połysk

Zdj tutaj http://olx.pl/oferta/rower-dirt-street-dartmoor-ns-CID767-IDaFo2f.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.