RowManiak Napisano 24 Lipca 2015 Napisano 24 Lipca 2015 Cześć. Szukam używanego roweru MTB do 2300zl. Mam 17lat, 177cm wzrostu i 73 kilo wagi. Nadal rośnę, wiec szukam czegoś w rozmiarze ramy 19-20. Rozmiar kół obojętny, jednak jeśli rama jest 19 dobrze byłoby gdyby były większe niż 26. Oczekuję roweru w bdb stanie, bez konieczności wkładu finansowego. Nie zależy mi na czasie. Możecie podać jakiś model na który warto polować lub podawać linki do czegoś fajnego
RowManiak Napisano 25 Lipca 2015 Autor Napisano 25 Lipca 2015 Ktoś coś? Ewentualnie proszę o przeniesienie do działu 'wybór z przedziału cenowego'
xeronek Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 CześćMam na sprzedaż rower do dirtu.-rama Ns suburban-amortyzator Marzocchi dj 3-kierownica ns -mostek -pedały DMR-mechaizm korbowy DMR-opony Continental-zębatka 34R ORTO-stery FSA-siodełko DARTMOOR-napinacze tylnego koła DARTMOOR-hamulce AVID ELIXIR 3-łańcuch DARTMOOR CORE-suport Dartmoor-koło przód-piasta NS ROTARY-obręcz REVOLT-szprychy DARTMOOR-nyple DARTMOOR-koło tylne-piasta NS ROTARY 32-obręcz REVOLT-szprychy DARTMOOR-nyple DARTMOOR Za 1400zł Rama przemalowana a czarny połysk
RowManiak Napisano 26 Lipca 2015 Autor Napisano 26 Lipca 2015 Niestety nie chcę niczego w typie Twojego roweru :/. Czy może ktoś powiedzieć w jakich modelach występuje amortyzator : - Manitou marvel pro - fox 32 ?
marco68 Napisano 26 Lipca 2015 Napisano 26 Lipca 2015 Może wystąpić w każdym,to nie są przypisane amory do konkretnych rowerów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.