almaster Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Witam. Mam hamulce z tylu Deore m595. Mam taki widzimiś żeby sobie je zmienić na slxy m675. W tym roku wymieniałem klocki i mam nowe m06, beda pasowac do slxow? I czy przewodu rowniez nie musze zmieniac, moge kupic sama klamke i zacisk m675 slx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Przewód musisz zmienić. Jest inny. Klocki także nie pasują. Kup sobie komplet tych SLXów, a M595 sprzedaj, najlepiej wyjdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
almaster Napisano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Tyle że chcę póki co tylko tył zmienić,bo z przodu mam juicy 7. Ok, to kupię z przewodem i metalicznymi, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Mokry czemu przewód jest inny? Przy klamce czy zacisku? Pytam bo chce wymienić właśnie klamki same z 595 na slx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Przy zacisku. M595/596/615 mają normalnie zakończony oliwką, a M666/675 i wyżej mają na banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi