PrzemekMusik Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Witam Mam za długi łańcuch w łańcuchu Veloce z tyłu mam 9 biegów z przodu 3. Pinów nie umie nigdzie dostać w sklepie. Campagnolo daje pin tylko w komplecie z łancuchem. Może ktoś wie skąd załatwić taki Pin lub które spinki będą pasować, ewentualnie jak dopasować. Muszę go skrócić potrzebuje pin lub spinkę. Z góry dzię ki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Praktycznie każda spinka pod 9 biegów będzie pasować. SRAM, Accent - najlepiej takiej budowy: Ja mam łańcuch Campagnolo spięty taką spinką i śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekMusik Napisano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Założyłem i pasuje śmiga aż miło dzięki za wskazówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.