ImInTrance Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Siema Przymierzam się rozpoczęcia przygody z enduro, mam pytanie co do rozmiaru Reigna. Jestem wysoki, 193cm i najczęściej widzę w ogłoszeniach rozmiar L(19''). Czy używając go zgodnie z przeznaczeniem i na konieczne podjazdy/dojazdy będzie to dobry rozmiar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Cokolwiek z używek i tak trzeba porządnie oglądnąć wiec i przymierzyć choć moim zdaniem przy takim wzroście L-ka to jednak za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImInTrance Napisano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Racja, ale też mi się tak wydaje... pozostaje szukanie rozmiaru XL 20". Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 ja mam raptem 188 i XL20 i moja rada jest taka żebyś nie kupował w ciemno tylko po przymiarce bo Gianty mają trochę zaniżoną numeracje ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImInTrance Napisano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Dzięki za radę, tak mi się zawsze wydawało z Giantami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.