Wojciech08 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Witam, od razu napiszę, ze nie wiem czy do dobrego działu piszą oraz czy go dobrze podpisałem. Otóż rower był w serwisie i odpowietrzane były hamulce, jak się okazało jedna klamka(manetka) nie odbija i jest do wyrzucenia. Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć taką jedna sztuke a raczej czego szukać bo serwisant powiedział, jedynie, że musi być to manetka na śrube M8? a po za tym nic więcej. Dlatego chciaęłm was się spytać pod czym szukać takiej klamki/manetki. Chodzi o klamke do hamulca hydraulicznego, prawą, jakby to powiedzieć w aucie od strony pasażera Wrzucam zdjęcia tej zepsutej aby było wiadomo o co chodzi :] ps. jak coś źle podpisałem albo nie ten dział to napiszcie, poprawie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rlk Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Najlepiej napisać klamka przód/tył. Musisz szukać samej klamki tak jak mówił serwisant. Ciężko będzie znaleźć białą od juicy bo już chyba nie produkują. Mi kiedyś Andrew z forum naprawił juicy3 wymieniając obie klamki na code (jedna zielona i jedna biała by głupio wyglądało ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech08 Napisano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 To nie musi jakoś super łądnie wyglądać i nie musi być juicy tylko, żeby pasował mniej więcej. Ja po prostu nawet nie wiem czego konkretnie mam szukać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Trójeczka http://allegro.pl/avid-juicy-three-i5554238909.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech08 Napisano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 sa czy to musi byc Avida akurat czy firma jest bez róźnicy? myslem o czyms tanszym szczerze powiedziawszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Musi to być klamka od serii Juicy. Podejdzie także klamka Avid Elixir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Klamka musi być na DOT.Generalnie Juicy jest już nieprodukowane , nawet jak znajdziesz nową to też mogą być uszkodzone uszczelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.