P2wel Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Mam pytanie dotyczące tego roweru, a mianowicie ile on waży? (bez żadnych zmian sprzętu, poprostu taki "prosto ze sklepu"), pytam się, ponieważ nie moge znaleźć tej informacji na żadnej stronie... z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 wedlug danych producenta - 13,29 kg pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P2wel Napisano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Dzięki za odpowiedź, hmmm spodziewałem sie że będzie ważył troche mniej... no ale trudno, możesz mi podać link do strony z której brałeś? bo jak napisałem, nigdzie nie moge znaleźć ile ważą Kony... i jeszcze jedno pytanie --> Kona Kula, a ten model ile waży? Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Kony zawsze byly ciezkawe ale to dlatego ze sa dosc mocarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P2wel Napisano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 to powiedzmy lepiej jest kupić coś lżejszego w podobnej cenie (jak kona caldera) jeżeli chce startować w przyszłości w maratonach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 http://konaworld.com/tech/technical_downlo...weights_000.xls tu są wagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P2wel Napisano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ok, dzięki, wszystko ładnie, pięknie itd. ale w jakiej mierze podana jest tu waga?? W każdym razie na kilogramy mi to nie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woj_teq Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Z tego co mi się wydaje to podane to jest w jednosctce miary lbs. Tu masz przelicznik => http://annica.in-cyberspace.net/en/lbs_kg.html Dodam tylko, że tegoroczna Caldera wąży dużo więcej od tej zeszłorocznej, tak przynajmiej wynika z tych tabel. Ale też nie wiadomo jaki rozmiar brali pod uwagę ważąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 13.29 z tarczami to nie jest jakas wyjatkowa tragedia. W seryjnych rowerach za te pieniadze pierwszy kilogram w dol kosztuje z reguly niewiele (opony, detki, sztyca, kiera, mostek etc). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł 13 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 http://konaworld.com/tech/technical_downlo...weights_000.xls tu są wagi te wagi sa podane w rozmiarze 18" pozdr edit: a niewiecie gdzie są wagi garego fishera bo nigdzie nie moge znaleźć z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gf Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 wiem, że jak napiszesz maila z zapytaniem to odpiszą (również w Ibs) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.