Coppi1404 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Cześć! Planuje wypad w w/w terminie pomęczyć Alpejskie podjazdy. Plan, póki co jest bardzo elastyczny. Wyjazd samochodem. Z uwagi na brak bagażnika dachowego rower(y) ładuję do środka. Noclegi raczej po kosztach: pola namiotowe itp. Jedzenie we własnym zakresie. Posiadam sprzęt biwakowy i talent do gotowania w terenie więc będzie smacznie i suto. Koniecznie chce powtórzyć wspinaczkę na przełęcz Hochtor (Austria). Dalej można śmigać pod Genewę lub do Włoch. Do wyboru jest sporo kultowych podjazdów. Wszystko do dogadania Składamy się na paliwo. Na szczęście fura jest na gaz. Zapraszam Piotr30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubertp Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Hej, szkoda ze nie widzialem tego posta wczesniej. Generalnie planuje zrobic podobny wyjazd tyle ze tydzien/dwa pozniej. Cel - Dolomity. Daj znac jak bedziesz robil takie wyjazdy, moze nastepnym razem spasuje mi termin. Pozdrawiam, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppi1404 Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Hej. Niestety wyjazd nie doszedł do skutku. Samemu nie wyobrażam sobie wyjazdu. We wrześniu też mam tydzień wolnego także nic straconego. W przyszłym tygodniu określę się co do terminu. Ty już znasz swój? Pisz do mnie na fejsie (jak masz) Piotr Piszczek Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.