namelessone Napisano 23 Lipca 2015 Napisano 23 Lipca 2015 Witam, Przeglądam sobie od czasu do czasu allegro w poszukiwaniu jakiś fajnych rowerów. W zasadzie robie to bardziej dla zabawy, niż z chęci wyhaczenia czegoś, ale trafiłem na taką oto okazję: http://allegro.pl/cube-ams-125-wysokiej-klasy-deore-xt-fox-i5560138519.html Moglibyście pomóc w ocenie tego ogłoszenia? O co jeszcze byście dopytali, patrząc na ten sprzęt i opis? Problem w tym, że nie mam możliwości sprawdzić go osobiście (drugi koniec Polski).
jackon15 Napisano 23 Lipca 2015 Napisano 23 Lipca 2015 Hej, ja bym zaczął od pochodzenia i dokumentacji. Potem poprosiłbym o fotki powierzchni goleni amortyzatora oraz zbliżenie na zębatki. Korba XT kosztuje 650zł, oczywiście można też wymienić same zębatki. Rower wygląda na naprawdę zadbany.
namelessone Napisano 24 Lipca 2015 Autor Napisano 24 Lipca 2015 W prawdzie aukcja już zakończona. Ale będę wiedział na przyszłość, więc wielkie dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.