tomek123456789 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 witam zastanawiam się nad zakupem takich oto spodenek http://allegro.pl/muddyfox-nowe-szorty-spodenki-rowerowe-xs-i5539459786.html . co sądzicie o nich? w szczególności o wkładce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Ja się zbytnio nie znam, ale stary spójrz na tę wkładkę. Już na pierwszy rzut oka wygląda to na jakiś paździerz (dziadostwo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Kolego jeśli chodzi o wkładkę to jest najtańszy pampers. Już chińczyki szyją z lepszą. Co do firmy ma koszulkę z wyższej grupy muddyfoxa i szczerze to w ogóle nie oddycha tak samo jak kurtka. A poza tym spodenki są bez szelek i rozmiarówka jak to Angoli strasznie zaniżona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strateg Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ja je kiedyś oglądałem w sklepie "na żywo" i stanowczo odradzam. Wkładka wygląda jak kawałek tektury. Co do koszulek wspomnianych powyżej. Kupiłem w stacjonarnym sportsdirect białą koszulkę na upały i jestem z niej bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarzjedrek Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Kolekcja Dla biegaczy jest zrobiona z innego materiału. A więc niema co porównywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Ja je kiedyś oglądałem w sklepie "na żywo" i stanowczo odradzam ja używam i powiem tak: nie sa idealne ale sa lepsze niż lidlowe i trwalsze niż chińskie, rozmiarówka jest mocno zaniżona ale to standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek123456789 Napisano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 a miał może ktoś styczność z taką marką jak AGU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.