lenoxs Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 zawsze tylko spotykam szkółki dla trialu. Znacie może link do szkółki w której uczą trików dirtowych?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Nie bardzo, bo tam nie ma za zbytnio sie czego uczyc, mozna tylko doradzic pare rzeczy przy kazdym triku, a te porady i tak nie wiele daja . Chodzi Ci o jakis konkretny trik, moze moglbym pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 szkółką moze być np. jakis team zawsze ktoś coś wiecej umie to podpowie przynajmniej my tak z kumplami robimy i jest dobrze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naidi Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 zebym to ja mial jakis team. ciagle musze wszystko sam robic sam sie musze uczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 chodzi mi o wszytskie triki jaką są bo niedługo z kolegami będę miał basem do skakania z gąbkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 fajne - ile coś takiego będzie was kosztowało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 jeszcze nie wiem bo ja nie zamawiałem towaru tylko moi kumple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 lenoxs napisz coś o kosztach jak się dowiesz od kumpla, zdaj jakąś recenzję z gąbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanRemek Napisano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 chyba raczej nie ma czegos takiego jak szkola dirtwo, wszysko zalezy od opanowania danej hopy. Raczej powinienes poszukac teamu. bo w moim "teamie" sa takie osoby ktore boja sie skoczyc z hopy wyzszej od siebie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Tez by sie takie cos przydało jak szkółka dirtowa. Bo np. nie wychodzi mi całkiem płaski table, czy pełny x-up... Moze ktoś pomóc co do: whip, table, x-up, 180 i chyba tyle bo reszta to juz pro jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 w dircie większość tricków nie podlega technice tak jak w trialu, ale przełamaniu strachu,np przed puszczeniem rąk. W bikeBoard co miesiąc jest strona "nowej szkoły" - dirt - street. było min. o nauce upadków, x-upie, 180, 360. Podstawy można załapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 A ma ktoś może tą szkółke z Bikeboardu zeskanowaną? ;] Byłbym wdzieczny baaardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatMax Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 A idź mnie z tą szkółką... nic tam ciekawego nie ma opisane, ani nie jest szczegółowo wytłumaczone... więcej miejsca fota zajmuje niż tekst :/ szkoda - wnioski po zlukaniu części o 180, 360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Streetowiec Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 naidi ja też się sam muszę uczyć bo ostatnio wszystkim kumplom sie rowery posuł o loooool a tak wogole na moim terenie nie ma sie od kogo uczyc:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 A ma ktoś może tą szkółke z Bikeboardu zeskanowaną? ;]Byłbym wdzieczny baaardzo. daj maila to Ci prześle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 paviarotti@gmail.com Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fester Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Ja tez poprosze fester151@wp.pl Bede bardzo wdzieczny. Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 fylyp -> to kiedy wyslesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 jak wejde do netu to wyśle już wysyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 mi też wyślij lenoxs@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master87 Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 A nie lepiej było by zamieścić to na megaupload.com czy cuś w tym stylu, żeby zaraz nie było 20 postów z podanymi mejlami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 a żebym ja sie umiał w tymi uploadami bawić. jak ktoś chce to niech zamieści. ja nie wiem jak. doszło do wszystkich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Do mnie doszlo i juz przeczytalem nawet w sumie to mi w x-upie troche chyba pomoze i w jezdzie po zakratach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 generalnie są to podstawy. ale o 4x ze napisali znacznie za mało. 4x to przede wszystkim rywalizacja, a tam było tylko o zakrętach, hopach i garbach. Nie było nic o wyprzedzaniu, przepychankach szybkim starcie, który uważam jest w 4x najważniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_lol Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 tomek_123_89@o2.pl ja tez poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.