Ychu Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Naciąć i płaskim śrubokrętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 (edytowane) EDIT: Pomyliłem post. Edytowane 23 Lipca 2015 przez crupez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave01 Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Tak ja sie spotkałem. Nie wierzyłem oczom. 4 bolce są mniejsze niż otwory w tarczy i te 2 śruby nie są w stanie utrzymać tarczy. Widziałem u kolegi ale sie nie zastsnawialem czy to sie da unormalnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james2001 Napisano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Naciąć i płaskim śrubokrętem. Próbowałem, bolec ani drgnął, został tylko zjechany w miejscu przyłożenia śrubokrętu... ;( Patrzyłem wczoraj u kolegi, tarcza przykręcona 6 śrub, hamulec podobny koło sztywne ani drgnie. Ma ktoś może jakiś sposób jak odkręcić te bolce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave01 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 One chyba nie są odkrecalne. Taki tani manewr na oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james2001 Napisano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 One chyba nie są odkrecalne. Taki tani manewr na oszczędności. Nie znam się na tym za bardzo, ale strasznie irytuje takie latające koło. Dodam że za bolcami widać gwint. Bolce nie są dokręcone do końca, wystaje ~2mm gwintu. Wydaje mi się że aby wyjąć tarczę nie muszę ich (bolców) odkręcać. Czy kiedy ją wyjmę będę miał więcej miejsca, i dam radę odkręcić ję kombinerkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave01 Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Machni fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Możesz próbować , albo wkrętarkę na wykręcanie ustaw , złap bolec jak byś wiertło zakładał i powoli wykręcaj. Możesz ew. jeszcze popryskać wd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
james2001 Napisano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 @@Ychu Dobry patent Spróbuję. @@dr_dave01 Aparat zdjęcia nie chciał wyostrzyć, a drobinki kurzu złapał.... Tarcza: http://i.imgur.com/x1sw06R.jpg Gwint: http://i.imgur.com/jwz2L4e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 tam nie ma gwintu, to bolce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi