siimon Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Wybiera się może ktoś z forumowiczów? Jakie macie strategie? Ciśniecie na max dopóki siła w nogach czy raczej spokojnie z zaplanowanymi przerwami? Ja jadę Solo a strategię dopasuję do pogody żeby tylko ducha nie wyzionąć przy tych upałach. W nocy chcę więcej pocisnąć ale nie wiem czy oświetlenie mi wydoli. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Chętnie bym pojechał tylko trochę daleko. Ja bym raczej nie rwał bo to chyba nie ma sensu, raczej równe tempo typu 26/27, zależy od wiatru itp... A w ogóle jaka tam trasa jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsmaster Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Dwóch chłopaków z Sanoka leci w sztafecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 A w ogóle jaka tam trasa jest? Piach, piach, drogi polne i piach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsmaster Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 No i poleciało dwóch wariatów na sztafetę i wygrali. Gratulacje dla Marka i Manka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.