ImInTrance Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Siema Sytuacja wygląda tak że moje piasty i bębenek bardzo potrzebują serwisu, szumią a bębenek ma luzy. Jeśli chodzi o bębenek to można gdzieś kupić nowy albo pasują z innych firm ? Domyślam się że można go przeserwisować, kupić nowe łożyska (imbus 11, klucz specjalny) ? Jakie wymiary mają łożyska w kołach tył/przód i w bębenku ? Nie mogę znaleźć specyfikacji tych piast póki co. Dzięki z góry za każdą inforamację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Bębenek formula da się kupić, ja dwa dni temu musiałem zmienić bo bieżnie są nie do dostania. Kosztował mnie 49pln w Buga Sport w Gdańsku. Gdybyś miał kłopot z dostępnością w swoim rejonie - daj znać, podjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.