Kowax Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) Witam Jak w temacie , róznica cenowa to 10zł miedzy tymi hamulcami . Ktory z nich bardziej polecacie i ktory jest bardziej wydajny. Pozdrawiam Edytowane 21 Lipca 2015 przez Kowax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Jak by do tej różnicy w cenie dołożyć jedno "0" to wtedy 615-ki a tak to grupa wyżej czyli SLX'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 http://www.forumrowerowe.org/topic/141989-hamulce-tarczowe-roznica-miedzy-br-m596-br-m615-a-br-m675/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowax Napisano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 @@beskid, przed chwiła wyczytałem ze na tył lepsze 615-tki a tak to duzej róznicy nie widze prócz tego że 615-tki są ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Z reguły na przodzie i tyle ma się to samo więc nie kumam kto wyskoczył z opinią o tej "lepszości" 615-ek na tyle. One nie mają tylko w porównaniu do SLX'ów regulacji klamki od kiery i mają z innego materiału tłoczki. I tak nie jesteś w stanie poczuć różnicy więc bież to co Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Regulacja klamki bajka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowax Napisano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 (edytowane) Regulacja klamki bajka!! - mówisz o 675? Dodam ze hamulce będą w przeznaczeniu do fr/dh , bez wiekszego katowania Edytowane 21 Lipca 2015 przez Kowax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepalczyk Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Tak, ja się nie zastanawiałem jak kupowałem miesiąc temu... SLX najlepszy wybór w tych $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Regulacja klamki bajka!! Jak ktoś się nie potrafi posługiwać kluczem imbusowym, to racja ... Ile razy to ustawiałeś ? Ja w 615, aż jeden raz. Do autora tematu, bierz, co Ci się bardziej podoba. Z klockami metalicznymi, różnicy w działaniu nie odczujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowax Napisano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 @@DEVILEK, - czyli 615 mozna regulowac za pomocą imbusa tak ? dodam ze 615/75 mają okładziny żywiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 SLX możesz regulować zewnętrzną śrubką, a Deore, czyli 615'tki za pomocą klucza imbusowego. Dla mnie zbędny bajer, a na siłę, to można sobie takie zewnętrzne śrubki dobrać. Fabryczne okładziny żywiczne nadają się do jazdy, ale mocą nie powalają. Chociaż co ciekawe rok na nich pojeździłem i to w każdych warunkach i także w górach. Ale po zmianie na metaliki czuć różnicę w mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowax Napisano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 to ja myslałem ze żywiczne lepsze :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi