Antixus Napisano 21 Lipca 2015 Napisano 21 Lipca 2015 Witam,Mam mianowicie problem czy rower po mieście, drodze asfaltowej i twardej jest dostępny z gotowych produktów ?Przy wadze 160 kg i 180cm, w sklepie rowerowym z różnymi firmami.Polecano mi MTB i Szosowe. (wymienie kilka które pamiętam , zachwalał że wytrzymają i firma btwin daje dożywotnią gwarancje na 3 części) B'TWIN ROCKRIDER 520B'TWIN ROCKRIDER 540B'TWIN RAFAL 740 I droższy cenowo all mountainB'TWIN ROCKRIDER 740 Dlatego prośba czy ktoś może potwierdzić, powiedzieć mi czy dany rower wytrzyma powiedzmy rok ?Wolał bym się upewnić zanim wydam 4 tyś na rower który potem okaże się że nie wytrzymał mojej wagiPo prostu potrzebuje rower na którym mogę jeździć po mieście do pracy, na działkę i nie będzie koło siadać od wagi.I chciałbym skorzystać z waszego doświadczenia Góry dziękuje za pomoc!
Charvel Napisano 21 Lipca 2015 Napisano 21 Lipca 2015 Unibike'i mają limit 150kg. Jak już to celuj w któryś z nich.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.