kazijk Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Witam. Chcialbym kupić do swojego mtb szyywny widelec . Jeżdżę z foxem 32 ale jest praktycznie cały czas wyłączony . Jak juz bym zmieniał to chciałbym widelec z carbonu żeby odczuć te różnice . Tylko pytanie gdzie taki kupić i za ile? Do wydania mam maksymalnie 600 zł . Uzytkuje może ktoś z was taki widelec? Myślałem nad kupnem takiego z lepszych z Ali Express . Na allegro tego bardzo mało jest . Rozmiar koła to 26 I co najważniejsze spotkał się ktoś z jakimś peknietym widelcem? Czy jest duża możliwość ze widelec strzeli? Rowerem nie będę jeździł tylko po szosie czasem będzie użytkowany w lesie dlatego mam dylemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 20 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 da radę na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karuzelek Napisano 21 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Przy zamawianiu z chin uważaj na cło. A co do widelca to wiem że chyba na dobrerowery.pl accent miał jakieś widelce ale nie wiem w jakich cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.