Orish Napisano 20 Lipca 2015 Napisano 20 Lipca 2015 Mam Kross Level A7 - ten Oraz sakwy i tylny bagażnik Crosso. Problem jest w tym, że moja rama nie ma żadnych otworów, żeby cokolwiek tam przymocować. Dzisiaj byłem z tym u ich oficjalnego dystrybutora, ale tam nic nie wiedzą, a u producenta nie odbierają telefonu. W związku z tym pytanie do Was - istnieje możliwość kupienia jakichś specjalnych części, które umożliwią zamontowanie tego bagażnika w moim rowerze? Jeśli nie, to jaki inny bagażnik byłby dobry pod mój rower i sakwy Crosso?
Nemesis9 Napisano 23 Sierpnia 2015 Napisano 23 Sierpnia 2015 Też mam ten problem, ponieważ posiadam dokładnie ten sam model, tylko rok młodszy. Post co prawda sprzed miesiąca, ale może ktoś jeszcze będzie szukał rozwiązania, bo ten model ma trochę nietypową ramę. Po długich poszukiwaniach znalazłem dwa adaptery do bagażnika, które powinny najlepiej pasować. - Adapter z zaciskiem Tubus za 120 zł - Obejma podsiodłowa 31,8 mm z adapterem do montażu bagażnika za 36 zł Napisałem powinny, ponieważ jeszcze tego nie zamontowałem. Jeśli ktoś znalazł coś lepszego to proszę o info.
Ziemowit Napisano 20 Września 2015 Napisano 20 Września 2015 Może to: https://www.youtube.com/watch?v=lq32ocyV3SY Na pewno wyjdzie taniej.
Danielasty Napisano 20 Września 2015 Napisano 20 Września 2015 czyli zmiane ramy sobie odpuszczam, przyda się
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.