MarcinGoluch Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Phoe powtarzasz się. Giant kategorię off road dzieli na trzy kolejne. Makrokesz z powodu? Zawsze możesz dać x2 za Treka lub x3 za Speca. Nom chyba, że x0,5 wtedy masz chciaz 8kg więcej po dupą i fata z Auchan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 makrokesza na 4 calowych oponach wrzucili w off-road. A ten momentum przypadkiem nie był w kategorii "lifestajl"? W sumie to trafne określenie bo to nadaje się tylko na bulwar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) No to nieliczny rower w ofercie dobrych marek, za ponad 2k zł z wolnobiegiem i innymi perełkami, Caynon i reszta mają dużo droższe fat bajki to fakt, ale takiego chłamu nie maja nawet w ofercie... bo po co się kompromitować? Edytowane 13 Marca 2016 przez phoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 A ten momentum przypadkiem nie był w kategorii "lifestajl"? W sumie to trafne określenie bo to nadaje się tylko na bulwar I de facto takie jest jego przeznaczenie. Ale po lesie też idzie jak dzik w pyry. Miałem go okazję testować i daje frajdę. Giant po prostu faty odbiera jako kaprys, więc nie tworzył "maszyny" za pierdylion zł którą w pl kupi garstka ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 (edytowane) Proszę Cię... szybciej to się ośmiesza czymś co jest de facto pseudo rowerem. A to że nie ma droższych grubasów w ofercie, nazwał bym że przespał sezon, mozliwe że przez to że chciał jako 1-szy pokazać kolekcje 2016, a w 2017 pojawią się na 100% droższe grubasy jak u innych. Śmiejemy się z Cube itp, a tu Giant nam się kompromituje, a taki Cube jak inni ma grubasy nadające się do czegoś więcej niż przejażdżka po mieście, a takiego chłamu na ich stronie nie zobaczymy tylko w markecie co najwyżej, no i u Giant'a. Ale pewnie kwadraty i nie skręcają, Momentum FTW. Niżej przeznaczenie wspomnianego grubaska ze strony Giant: "Gdy kończy się droga, zaczyna się zabawa. Od płaskich, szybkich ścieżek w parkach, po drogi na odludziu pełne skał, korzeni i zjazdów, które powodują, że mocniej zaciskasz dłonie na kierownicy. Rowery Giant Off-Road dają Ci technologię i osiągi, abyś mógł w pełni przeżyć swoje rowerowe przygody." Lubimy się śmiać z Cube i nie tylko, ciężkie, ściemy wala co do lekkich kół DT CSW 1900, to pośmiejmy się z z Gianta, a co! Edytowane 14 Marca 2016 przez phoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Można się pośmiać tylko ja mam pytanie czy śmiejący się chociaż byli łaskawi go pomacać?? Kosztuje śmieszny pieniądz i ja na ten przykład potraktował bym go jako dobry frameset. Dorzucić trochę lepszego szpeju i już jako tako bo do normalnej jazdy po lesie się nada. Zrozumcie, że są ludzie co za nic nie dadzą tyle kasy na grubasa ile krzyczy sobie na ten przykład Cube i nie każdy kupuje by sprawdzać się w trudnych warunkach. Nie znajdzie dla siebie oferty u innych a znajdzie u Gianta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Cena np Trance 3 tez w tym roku jest zupelnie do przyjecia i mnie osobiscie chyba odpowiada musze jeszcze tylko na nim usiasc i zobaczyc jak to czuc:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 ...ten grubas to pośmiewisko Gianta z fatbików ;-)))) wolnobieg 7 i stopka. To taka próba załapania się w komunia bikach z modnie wyglądającym rowerem. Kto wie czy to nie jest droga Gianta do popularyzacji fatbików dla mas.... zbadanie rynku przed ofensywą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 (edytowane) Poważnie ta rama jaka baza do czegokolwiek? Z TYM EXTRA KOSZYKIEM NA BIDON? POWAŻNIE? Zamiast na E36 1,7 z podtlenkiem LPG, można na niego pod remiza próbować "laski" wyrywać co najwyżej, lol. Edytowane 14 Marca 2016 przez phoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Ten rower niedługo będzie miał rwanie. Komunie się zbliżają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weteran Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Chyba jednak nie, w tym roku to komunii przecież nie będzie, bo to pierwszy rocznik 6-latków co poszedł do szkoły jest w drugiej klasie ( wiem co mówię, bo mam właśnie takiego potomka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 15 Marca 2016 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Chyba jednak nie, w tym roku to komunii przecież nie będzie, bo to pierwszy rocznik 6-latków co poszedł do szkoły jest w drugiej klasie ( wiem co mówię, bo mam właśnie takiego potomka ). To dziwne bo ja idę w tym roku na 2 komunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 komunie sa tylko moze byc mniej dzieci w zaleznosci od tego czy rodzice szybciej poslali szkraba do szkoly czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 (edytowane) Komunii powinno byc dwukrotnie wiecej bo w ubieglym roku nie bylo prawie wcale. Edytowane 16 Marca 2016 przez przmor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
namelessone Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Ładna pogoda dzisiaj. Trochę pochmurno było z rana, ale teraz piękne słońce świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 16 Marca 2016 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Ale smietnik.. To nie forum o komuniach, będą czy nie mało kogo na tym forum to interesuje.. Moderator na urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi